Aanbiedingen vanaf 21 september 2017

geplaatst in: Aanbiedingen | 0

Deze week in aanbieding bij vishandel de Visarend in Voorschoten: Verse haring, grote gestoomde makreel, gebakken Lekkerbekken. Ook extra voordelig: Gebakken schol en verse zalmforel. En er zijn weer Zeeuwse mosselen!

Aanbiedingen vanaf 31 augustus 2017

geplaatst in: Aanbiedingen | 0

De aanbiedingen van vishandel de VisArend in Voorschoten van  deze week: Botermalse Hollandse haring, vers van het mes. Goed gevulde Spaanse Paella, gebakken schol en garnalenspiezen voor de op de barbecue. En elke vrijdag: de gestoomde makreel.

Aanbiedingen vanaf 27 juli 2017

geplaatst in: Aanbiedingen | 0

De aanbiedingen van vishandel de VisArend in Voorschoten deze week: botermalse Hollandse nieuwe haring, gestoomde zalmbuikjes, een familiezak kibbeling van echte kabeljauw en diverse vis voor de barbecue – zoals garnalenspiezen, zeewolfspiezen, rode mul, sardines, zalmmoten enzovoorts. En elke vrijdag: … Vervolgd

Aanbiedingen vanaf 20 juli 2017

geplaatst in: Aanbiedingen | 0

De aanbiedingen van vishandel de VisArend in Voorschoten deze week: botermalse Hollandse nieuwe haring, echte Spaanse paella, gebakken zomerschol en diverse vis voor de barbecue – zoals garnalenspiezen, zeewolfspiezen, rode mul, sardines, zalmmoten enzovoorts. En elke vrijdag: de gestoomde makreel.

Aanbiedingen vanaf 13 juli 2017

geplaatst in: Aanbiedingen | 0

In de reclame bij vishandel de VisArend in Voorschoten deze week: botermalse Hollandse nieuwe haring, verse Zeeuwse mosselen en diverse vis voor de barbecue – zoals garnalenspiezen, zeewolfspiezen, rode mul, sardines, zalmmoten enzovoorts. En op vrijdag de gestoomde makreel.

Aanbiedingen vanaf 6 juli 2017

geplaatst in: Aanbiedingen | 0

Vishandel de VisArend in Voorschoten heeft deze week in de aanbieding: botermalse Hollandse nieuwe haring, verse Zeeuwse mosselen, en diverse vis voor de barbecue, zoals garnalenspiezen, zeewolfspiezen, rode mul, sardines, zalmmoten enzovoorts.

Aanbiedingen vanaf 29 juni 2017

geplaatst in: Aanbiedingen | 0

De aanbiedingen van Vishandel de VisArend in Voorschoten deze week: botermalse Hollandse nieuwe haring, verse of gebakken zomerschol, scholfilet, en diverse vis voor de barbecue, zoals garnalenspiezen, zeewolfspiezen, rode mul, sardines, zalmmoten enzovoorts.

Aanbiedingen vanaf 22 juni 2017

geplaatst in: Aanbiedingen | 0

Deze week bij vishandel de Visarend: Hollandse Nieuwe! Vier stuks voor €7 en zes voor een tientje. Vers van het mes! Daarnaast weer van alles voor op de barbecue. Zoals zeewolf-spiesen, vier voor een tientje, en gemarineerde-garnalenspiesen, zes voor tien … Vervolgd

Aanbiedingen vanaf 8 juni

geplaatst in: Aanbiedingen | 0

In de reclame deze week bij Vishandel de VisArend in Voorschoten: lunch van twee zalmwraps + frisdrank voor €5, verse zomerscholfilet, gemarineerde garnalenspies, Zeeuwse zeekraal, verse haring van het mes en een familiezak kabeljauwkibbeling met gratis saus. En elke vrijdag: … Vervolgd

Facebook